Druhy Receptu:
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pesto z medvedieho cesnaku

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Pesto z medvedieho cesnaku.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
httpswww.casualcooking.atbaerlauchpesto
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 500 g medvedieho cesnaku
  • 1 šálka píniových orieškov alebo slnečnicových semienok
  • 2 lyžice soli
  • 250 ml olivového oleja
  • 1 lyžička mletého čierneho korenia
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cesnak opláchnite a osušte..*Na suchej panvici zľahka opečte slnečnicové semienka potom ich nasekáme nožom..Dajte ich na cesnak a pridajte aj soľ a mleté čierne korenie..V mažiariku rozotrieme a pridávame olivový olej..Ak chcete môžete pesto aj vymixovať v mixéri.

2. Krok

nakoniec naplňte pestom opláchnuté sklenené nádoby...Na povrchu musí byť vždy olej..

Vždy by mal byť nejaký olej na vrchu (v nádobe sviečkom), potom pesto vydrží dlhšie.

Namiesto slnečnicových semien možno použiť aj píniové oriešky.

Pesto z medvedieho cesnaku môže byť tiež vylepšené pridaním  strúhaného parmezánu.

Po príprave pevne uzavreté vydrží počas 5 až 6 mesiacov. Akonáhle je otvorené, použite ho po 3 až 4 dňoch.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3948 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.