Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Perníkovo-medová bábovka

Kuchyňa:
Náročnosť:
8 (2)
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 55min
  • Hotové Za: 1:15 hod
reklama:

Suroviny

  • 100ml med
  • 300g múka hladká
  • 1 vajce
  • 300ml mlieko
  • 3PL kakao
  • 4PL džem
  • 1/2 kypriaci prášok do perníka
  • 100ml olej

Postup prípravy

1. Krok

Do misky dáme preosiatu múku, vajce, kakao, kypriaci prášok do perníka, džem (ja som dala domáci marhuľový, recept Tu) a vlejeme med.

2. Krok

Vlejeme olej a mlieko.

3. Krok

Cesto dobre vymiešame metličkou alebo ručným šľahačom a vylejeme do bábovkovej formy, ktorú sme vopred vymazali maslom (formu som použila s rozmerom (205 mm x 205 mm)

4. Krok

Piekla som ju vo vopred vyhriatej plynovej rúre, na miernom ohni a radšej dlhšie, pečieme asi 55 minút. Skúšame špajdlou, ak sa cesto neprilepí, je upečená) Necháme dobre vychladnúť a vyklopíme.

S fotopostupom ▶  http://ywettrecepty.blogspot.sk/2012/12/pernikovo-medova-babovka.html

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...