Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Perníkové srdiečka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Srdiecka.jpg
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.kinuskikissa.fi
  • Kusov: 40
  • Porcií: 40
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 500 g perníkového cesta
  • 500 g krehkého (lineckého cesta)
  • slivkový lekvár
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Obe cestá zvlášť vyvaľkáme a radielkom nakrájame na rovnaké pásiky.

2. Krok

Slivkový lekvár si dáme do cukrárskeho vrecka ..

3. Krok

Na pás perníkového cesta položíme pás cesta krehkého a na krehké cesto nastriekame pásik so slivkovým lekvárom..Potom vyformujeme srdiečko.

4. Krok

Srdiečka ukladáme na plech vyložený s papierom na pečenie.. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 15 minút..

reklama:

Piparitortut vaihe.jpg

Img_8078.jpg
pienitaykkari.blogspot.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

262 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.