Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Perník na plechu

Kuchyňa:
Náročnosť:
309050 960x720 lebkuchen vom blech
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 24
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 180 g masla
  • 300 g cukru
  • 1 prášok do pečiva
  • perníkové korenie(pokiaľ použijete prášok do perníka nedávajte prášok do pečiva)
  • 2 lyžice medu
  • 1/2 lyžičky škorice
  • 350 g polohrubej múky
  • mlieko podľa potreby

Postup prípravy

1. Krok

Rozpustíme maslo a pridáme cukor aj med.Primiešame potom ostatné prísady a vypracujeme cesto..Cesto by malo byť liate tak ak sa vám zdá byť husté pridajte podľa potreby mlieko.

2. Krok

Potom cesto vylejete na vymastený a pomúčený plech ..Pečieme v predhriatej rúre 180 °C 20 - 30 minút.kontrólujeme špáradlom.

3. Krok

Po upečení môžete perník potrieť džem a poliať čokoládou..alebo posypať kokosom..Je to na vašej fantázii..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...