Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
perníkové korenie(pokiaľ použijete prášok do perníka nedávajte prášok do pečiva)
2 lyžice medu
1/2 lyžičky škorice
350 g polohrubej múky
mlieko podľa potreby
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Rozpustíme maslo a pridáme cukor aj med.Primiešame potom ostatné prísady a vypracujeme cesto..Cesto by malo byť liate tak ak sa vám zdá byť husté pridajte podľa potreby mlieko.
2. Krok
Potom cesto vylejete na vymastený a pomúčený plech ..Pečieme v predhriatej rúre 180 °C 20 - 30 minút.kontrólujeme špáradlom.
3. Krok
Po upečení môžete perník potrieť džem a poliať čokoládou..alebo posypať kokosom..Je to na vašej fantázii..