Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Penne s parmezánom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia2121
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 30m
reklama:

Suroviny

  • 250g cestovina Penne
  • 20g maslo
  • 250ml smotana kyslá
  • 125ml strúhaný parmezán
  • 2_3 - strúčiky cesnak
  • podľa potreby soľ
  • na ozdobu:
  • trošku basiron-pesto
  • trošku rosso-pesto

Postup prípravy

1. Krok

Cestoviny som vyvarila podľa návodu na obale...nastrúhala som parmezán,so smotanou sa podáva 2:1 dva diely smotany a jeden strúhaného parmezánu,do toho som pretlačila cesnak...

2. Krok

tieto syry som použila na ozdobu sú to holandské syry ..Basiron-pesto,,-bazalkové pesto a ,,rosso-pesto,,-paradajkové pesto...

3. Krok

na cestovinu som dala rozpustené teplé maslo a potom som ich rozmiešala so smotanovou zmesou a prizdobila farebným syrom s farebným pestom..DOBRÚ CHUŤ!

tento syr mám rada

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...