Pečený pstruh,dusená zelenina – batáty

Kuchyňa:
Náročnosť:
Pečený pstruh
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 35m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 2 pstruhy
  • grilovacie korenie
  • morská soľ
  • 2 väčšie batáty
  • 2 jarné cibuľky
  • 1cuketa
  • 3 stonky zeleru
  • 300 g špenátu
  • 1 červená cibuľa
  • 5 šampiňónov
  • 1 dcl smotany na šľahanie
  • korenie
  • olivový olej

Postup prípravy

1. Krok

Pstruhy si nasolíme a okoreníme..Uložíme na plech, a obložíme bataty zemiakmi ošúpanými a nakrájanými na hrubšie kolieska..Tie si tiež okoreníme a osolíme..Všetko pofŕkame olivovým olejom a dáme do trúby na 20 minút pri 200 °C zapiecť..

2. Krok

Medzitým si na olivovom oleji speníme na plátky nakrájanú červenú cibuľu, pridáme šampióny na štvrťky, cibuľku na vašie kúsky, cukety nastrúhame na hrubšie kolieska a podusíme asi 7 minút..Nakoniec pridáme špenát necháme ešte 2 minútky a vypneme..prilejeme smotanu na šľahanie a dochutíme..

3. Krok

Pstruha podávame so zeleninou, zemiakmi a plátkami citrónu s čerstvým tymiánom..

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?