Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pečené zemiaky

BM5LJUBimbc
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 8 stredných zemiakov
  • 1,5 lyžičky mletého čierneho korenia
  • 1,5 lyžičky rasce
  • 1,5 lyžičky mletej červenej papriky
  • 2 lyžičky zmesi talianskych byliniek alebo provensálske korenie
  • 1,5 lyžičky soli
  • 2 bielka

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky očistíme a osušíme.

2. Krok

Potom ich nakrájame ako hranolky.

3. Krok

Zarobíme si do jednej misky koreniny a v druhej miske vyšľaháme bielka do peny. Najskôr zemiaky premiešame v bielkovej pene a potom ich pokoreníme. Dáme na plech vymastený olejom a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C približne 40 minút.

4. Krok

Aby boli zemiačiky lepšie, po 10 minútach ich vždy premiešame.

 

Zemiaky..Ryža..Cestovina..

Stále tie isté prílohy. Ako pripraviť prílohu rýchlo a pritom inak ako zvyčajne? Ponúkam Vám takýto spôsob prípravy zemiačikov.

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...