Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pečené jablká

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
3891567
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 60m
  • Hotové Za: 1:10 h
reklama:

Suroviny

  • Jablká 4 ks
  • Sušené marhule 1 šálka
  • Hrozienka 1/2 šálky
  • Orechy vlašské 1/2 šálky
  • 100 g hnedého cukru
  • maslo 4 lyžice
  • 4 ks škorice paličiek
  • šťava zo 4 pomarančov

Postup prípravy

1. Krok

Jabĺčka si ošúpeme a zrežeme z vrchu.Odstránime jaderník .V miske zmiešame marhule ktoré si nasekáme na drobno, pridáme nasekané vlašské orechy, hnedý cukor a rozpustené maslo.Zmes si rozdelíme do 4 jabĺk a nasypeme do stredu kde bol jaderník..priklopíme vrchnáčikom ktorý sme zrezali a namiesto stopky dáme škoricovú paličku..

2. Krok

Jablká vložíme do pekáčika a podlejeme pomarančovou šťavou..Pečieme pri 180 °C cca 1 hodinu a každých 10 minút podlievame pomarančovým výpekom.Podávame ešte teplé...

3891566

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...