Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pečené horné morčacie stehno

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia1346
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 1 horné morčacie stehno
  • 300g zelenine mrazená zmes zeler a mrkva
  • podľa potreby soľ
  • 1/2čl korenie provensálske
  • 4-5pl olej olivový
  • 300g hranolky do rúry

Postup prípravy

1. Krok

Pre ľahšiu straviteľnosť som stehno najskôr povarila.potom okorenila a osolila a dala na pekáčik na trošku olivového oleja a na 250st do rúry,keď bolo skoro hotové pridala som vedľa hranolky a spolu sa dopiekli...

2. Krok

kým sa dopekali,tak som orestovala zelenimu na 2pl ol.oleja a mohla som podávať...pridala som ešte paradajku a papriku....Dobrú chuť!

3. Krok

my  sme  mäsková  rodinka..

 

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...