Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pečená krkovička so zázvorom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_48
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 6
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min

Jednoduche a chutné…

reklama:

Suroviny

  • 6 rezňov z krkovičky
  • soľ korenie č. podľa svojej chuti
  • 2 ks zázvor veľkosti palca
  • fólia na pečenie
  • 1 ks jogurt čistý
  • soľ,biele korenie, domáca vegeta/podľa vl.chuti/
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Krkovičku jemne naklepeme a osolíme z oboch strán,tak isto urobíme aj s korením a nastrúhaným zázvorom,trošku si z neho necháme do jogurtového dresingu...

2. Krok

Dáme na pekáč fóliu a na fóliu rezne z krkovičky a dáme piecť na 220st z oboch strán,podávame s jogurtovým dresingom,ktorý sme si ochutili,bielym korením,soľou a strúhaným zázvorom,dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3589 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.