Pečená kačka,bez kostí

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia0532
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8-10
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 2:0 h
  • Hotové Za: 2:30 h
reklama:
reklama:

Super mňamka…

Suroviny

  • 1 veľká kačica
  • 2kg br .lopatky nakrájanej ma kocky 4x4
  • soľ,biele korenie, domáca vegeta/podľa vl.chuti/

Postup prípravy

1. Krok

Kačicu od zadu,kde sa vyberajú vnútornosti začneme pitvať, tak aby sme vybrali z nej celý trup, bez vonkajšieho poškodenia,potom zašijeme kožu na krku a takto vytvorené vrece naplníme mäskom, zmiešaným s koreninami a pekne zašijeme a vyformujeme na plechu telo kačičky,zostali nám len 4 kosti, 2 na stehnách, a dve na krídlach pečieme asi 2 hodiny pomaly pri 180 st , na začiatku podlejeme 1dl vody,ona si potom pustí svoju masť a šťavu počas pečenia polievame šťavou...

2. Krok

Super sa to krája a najedia sa aj 8-10 ľudia...

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?