Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pečená kačica s kapustou a knedľou.

Kuchyňa:
Náročnosť:
1395921_669702863063551_288224178_n
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 3min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 1 kačica
  • 5 strúčikov cesnaku
  • vegeta
  • 2 ksbujon zeleninovy
  • 42 g kvasnic
  • 1 kg polohrubej múky
  • 1 vajce
  • 1 pl cukru kryštal
  • 3 kg červenej kapusty
  • 10 lyžíc oleja
  • korenie
  • racsa
  • koreňová zelenina

Postup prípravy

1. Krok

1-Kačicu umyte a vysušte utierkou. Poriadne kačicu zasoľte (aj vnútro) a bohato posypte mletou rascou. Ideálne je to spraviť deň vopred a nechať zasolenú a orascovanú kačicu cez noc ležať v chladničke. Na druhý deň kačicu znovu zasoľte (skutočne soľou netreba šetriť), položte na pekáč prsiami hore, podlejte 2,5 dcl vody, prikryte alobalom a vložte do rúry na 200 stupňov na 1 hodinu. Po hodine odstráňte alobal. Kačicu prelejte vypečeným tukom a vložte do rúry na ďalšiu pol hodinu. Po pol hodine vyberte, otočte kačicu chrbtom hore, prelejte tukom a na ďalšiu pol hodinu vložte do rúry. Nakoniec otočte kačicu opäť prsiami nahor, prelejte ju vypečeným tukom a dajte do rúry na poslednú pol hodinu teraz však už len pri teplote 180 stupňov. Po celkovej 2,5 hodiny pečenia, prelievania a obracania je tá najšťavnatejšia kačica hotová! 2-udusime si kapustu a urobime knedlu Kapusta-červená kapusta 4 lyžice bravčovej masti 1 cibuľa 4 lyžičky hnedého cukru kmín soľ mleté čierne korenie ocot podľa potreby a chuti

2. Krok

udusime si kapustu a urobime knedlu Kapusta-červená kapusta 4 lyžice bravčovej masti 1 cibuľa 4 lyžičky hnedého cukru kmín soľ mleté čierne korenie ocot podľa potreby a chuti

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...