Pečeň na cibuli

Kuchyňa:
Náročnosť:
Pečeň na  cibuli
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 35m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 500 g hovädzej alebo bravčovej pečene
  • 2 cibule
  • soľ a korenie
  • majoránka
  • olej na opekanie

Postup prípravy

1. Krok

Hovädziu pečeň umyjeme a nakrájame na plátky.Jednu cibuľu nakrájame na kocky a druhú na plátky.

2. Krok

Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, a pridáme pečeň a sprudka opečieme.

3. Krok

K opečenej pečeni pridáme aj cibuľu na plátky štipku korenia ,majoránku a podlejeme vodou podľa potreby . Dodusíme domäkka.

4. Krok

pred podávaním vydusíme prebytočnú vodu a až potom osolíme..

5. Krok

Ako príloha sa hodí napríklad kari ryža alebo zemiaková kaša..

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?