Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Parmezánové gnocchi

Kuchyňa:
Náročnosť:
Parmezánové
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 7min
  • Hotové Za: 17min
reklama:

Suroviny

  • 150 g hrubej múky
  • 3 žĺtky
  • štipka soli
  • 500 g múčnych zemiakov uvarených v šupe
  • muškátový oriešok
  • 50 g masla
  • 100 g parmezánu
  • gustin

Postup prípravy

1. Krok

Zemiak uvarené v šupe si očistíme a nastrúhame n a jemnom strúhadle alebo zomelieme.Zemiaky by mali byť teplé.pridáme k nim aj nastrúhaný parmezán na tom istom strúhadle.

2. Krok

Vymiešame si maslo s vaječnými žĺtkami a drevenou vareškou vmiešame do zemiakov ešte za tepla.Vmiešame aj múku pridáme soľ aj muškátový oriešok. a vypracujeme jemné nelepivé cesto.

3. Krok

cesto si dáme na pracovnú plochu ktorú si posypeme gustinom a vyšúľame dlhý šúľok z ktorého odkrajujeme kúsky z ktorých formujeme gnocchi.

4. Krok

Každú gnocchi ešte pretlačíme vidličkou aby sa nám vytvoril typický vzor drážok.

5. Krok

Gnocchi varíme v osolenej vriacej vode asi 7 minút..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...