Parížske rožky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Fotografia0364
  • Kusov: 20+20las.
  • Porcií: 40ks
  • Čas Prípravy: 0m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 0m
reklama:
reklama:

Z tohoto cesta robím aj laskonky… akurát, že do krému nedám kakao…

Suroviny

  • Cesto:
  • 12pl kryš.cukor
  • 1 hlboký zrovnaný tanier mletých vlaš.orechov
  • 3pl kopcom polohrubá múka
  • 1čl prášok do pečiva
  • 6 bielkov
  • Plnka:
  • 6ks žĺtky
  • 1dl sl. smotany
  • 200g kr.cukor
  • 1/2 palmarím
  • 1 maslo
  • Poleva:
  • 200g čokoláda na varenie
  • 100g cera

Postup prípravy

1. Krok

Bielky vyšľaháme s cukrom nad parou do hustej peny,do mletých orechov zamiešame múku a prášok,cez cukrárenské vrecko tlačíme na plech, vystlaný papierom na pečenie,rožky a dáme do rúry na 150 st sušiť nie prudko piecť tak isto cez šablónu robím laskonky...

2. Krok

Plnku robíme tiež nad parou, smotana, cukor a žĺtky,do zhustnutia,ešte do teplého zamiešame palmarín,maslo vyšľaháme a vymiešame s vychladnutou žĺtkovou masou ,upečené rožky naplníme a polejeme

3. Krok

čokoládovú polevu urobíme rozpustením čokolády v cere.Dobrú chuť!

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?