Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Parený trojboj…

Kuchyňa:
Náročnosť:
IMG_20150817_112019
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 50min
  • Varenie: 12min
  • Hotové Za: 1:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 kg polohrubej múky
  • 40 g droždia
  • 4 lyžice cukru
  • 1 lyžička soli
  • 2 žĺtka
  • 1 celé vajce
  • 4 dcl mlieka
  • 1 maslo
  • na plnku :
  • mak, granko,škorica
  • levár

Postup prípravy

1. Krok

Z mlieka, cukru a droždia si pripravíme kvások.keď nám kvasnice naskočia vypracujeme z múky kvásku vajec a soli cesto..

2. Krok

Necháme kysnúť cca 40 minút.Potom cesto vyvaľkáme na hrúbku cca 1 cm a do stredu dáme lekvár..spojíme do guľky a ukladáme na plech aby nám ešte buchty podkysli. Necháme 15 minút prikryté odpočívať.

3. Krok

Paríme 12 minút prikryté.Potom vyberieme a potrieme maslom alebo olejom aby nám neobschli.

4. Krok

Pred podávaním polejeme maslom a posypeme plnkou ktorá nám najviac chutí..

IMG_20150817_102726

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...