reklama:

Paradajkový základ na cestoviny

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 780
  • Kusov: 1
  • Porcií: 3
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

tento polotovar má aj iné použitie pri varení…

Suroviny

  • 1kg dobre zrelé paradajky
  • 1pl soľ

Postup prípravy

1. Krok

Máme radi cestoviny z paradajkami a so syrom a v zime nie vždy u nás dostať paradajky,takže si urobím polotovar z lacnejších paradajok.Paradajky si zvrchu nakrojíme a zalejeme vriacou vodou...potom ich ošupem z kože..

2. Krok

polovicu rozmixujem a,druhú nakrájam nakúsky,rozmiešam so soľou a naplním poháre dvoj decové a dám sterilizovať na 25 min na 100st...

3. Krok

možno sa vám to bude zdať aj dosť veľa,ale majú byť rozvarené,používam ich na cestoviny s bylinkami a syrom a niekedy aj pod mäso.Paradajok je dosť,urobte si polotovar na zimu.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?