Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Paradajkový koktail

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia1734
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 6ks prezreté mäsité /olúpané/ paradajky
  • 1 kytička petržlenová vňať
  • 1 kytička zelerová vňať
  • 3pl citronová šťava
  • 100g na sirup cukor kryštál
  • podľa potreby sóda
  • podľa svojej chuti soľ

Postup prípravy

1. Krok

Z prezretých,ošúpaných paradajok sa vyberú semená a rozmixujú sa do hladka,ja to dosť hustá šťava,do ktorej pridáme citrón a soľ a čakáme, kým si uvaríme petržlenovo zelerový sirup a to rozmixovaním dobre umytej vňate a troške vody vylejeme do hrnca a dosypeme kr.cukor a prevaríme asi 5 min ,po 20min. scedíme a môžeme servírovať,lebo sirup sa dáva ako prvý do pohára, potom ľad a rozmixovaná šťava rozriedená sódou....

2. Krok

na zdravie!

niečo na pitie..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...