Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Paradajkovo broskyňový džem

Kuchyňa:
Náročnosť:
4452111
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 60m
  • Hotové Za: 1:10 h
reklama:

Suroviny

  • 1 kg rajčín
  • 500 g broskýň
  • 1 citrón
  • 330 g hnedého cukru
  • 1/2 lyžičky škorice

Postup prípravy

1. Krok

Do väčšieho hrnca si dajte rozvariť vodu.Do vriacej vody dajte rajčiny aj broskyne a 30 - 40 sekundách povyberajte z vody a odstráňte šupku..

2. Krok

Nakrájajte aj rajčiny aj broskyne na menšie kúsky a v menšom hrnci rozvarte spolu so šťavou z jedného citrónu.Povarte 20 - 30 minút za občasného miešania a popri tom zberajte penu ktorá sa vám na povrchu vytvorí.

3. Krok

Potom pridajte cukor a škoricu a priveďte opäť k varu..Varte na miernom ohni 20 minút kým vám džem nezhustne.Ak sa vám vidí byť pririedky tak pridajte 2 lyžice pektínu.

4. Krok

Uvarený džem ihneď plňte do pohárov , a sterilizujte pri 95°C 10 minút..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...