reklama:

Paradajkovo broskyňový džem

Kuchyňa:
Náročnosť:
4452111
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 60m
  • Hotové Za: 1:10 h
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 1 kg rajčín
  • 500 g broskýň
  • 1 citrón
  • 330 g hnedého cukru
  • 1/2 lyžičky škorice

Postup prípravy

1. Krok

Do väčšieho hrnca si dajte rozvariť vodu.Do vriacej vody dajte rajčiny aj broskyne a 30 - 40 sekundách povyberajte z vody a odstráňte šupku..

2. Krok

Nakrájajte aj rajčiny aj broskyne na menšie kúsky a v menšom hrnci rozvarte spolu so šťavou z jedného citrónu.Povarte 20 - 30 minút za občasného miešania a popri tom zberajte penu ktorá sa vám na povrchu vytvorí.

3. Krok

Potom pridajte cukor a škoricu a priveďte opäť k varu..Varte na miernom ohni 20 minút kým vám džem nezhustne.Ak sa vám vidí byť pririedky tak pridajte 2 lyžice pektínu.

4. Krok

Uvarený džem ihneď plňte do pohárov , a sterilizujte pri 95°C 10 minút..

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?