Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Paradajkové kvietky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 1203
  • Kusov: 1
  • Porcií: 24
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 50m
reklama:

Suroviny

  • 500g múka hladká
  • 2dl hustá /pretlak/ paradajková šťava
  • 1/2kocky droždie
  • 1dl olej
  • 1ks na potretie vajce
  • 1/2čl soľ
  • 2dl mlieko
  • 2-3čl cukor kryštál
  • 1ks do cesta vajce

Postup prípravy

1. Krok

Z týchto ingrediencií zamiesime cesto a necháme nakysnúť...z rozvaľkaného cesta vykrajujeme hviezdičky dvoch veľkostí, obe potrieme vajíčkom a položime na seba a prstom vtlačíme do stredu jamôčku...

2. Krok

tekvicový džem : 1kg tekvica ,2 citróny, 2čl citrnóvej príchute,1/2kg cukor kr.,gelfix3:1, postrúhanú tekvicu povaríme v citrónovej a vlastnej šťave,necháme postáť do druheho dňa,potom prevaríme , rozmixujeme a pridáme cukor a gelfix znovu prevaríme a dáme do pohárov a tu je výsledok...

3. Krok

upečené pri teplote 180 st..naplníme tekvicovým džemom a podávame..Dobrú chuť!

niečo  iné..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...