Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Papriky plnené syrom feta

Kuchyňa:
Kl3jecatymy.jpg
  • Kusov: 8
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 800 g červenej papriky (môže byť kápia , nie však štipľavá paprika)
  • 200 g syru feta
  • 3 vajcia
  • strúhanka na obaľovanie
  • olej na vysmážanie
  • soľ

Postup prípravy

1. Krok

Papriku si umyjeme a dáme ju upiecť na pár minút do rúry..Pečieme pri 200 °C cca 15 minút..Paprika by nemala byť celkom mäkká aby sa nám netrhala..

2. Krok

Upečenú papriku necháme mierne vychladnúť potom zbavíme semienok so stopkou..Feta syr si vidličkou utrieme a pridáme aj jedno vajíčko..

3. Krok

Pripravenou zmesou naplníme papriky neplníme nahrubo, pretože feta syr je dosť slaný a sýty..

4. Krok

Potom obaľujeme vo vyšľahaných vajciach a v strúhanke a vyprážame na rozpálenom oleji dozlatista..

5. Krok

Fantasticky chutia ešte teplé s varenými zemiakmi..

Lpiqlyyzs2c.jpg

T5eitezyecw.jpg

9n_yhte68yk.jpg

Zabgq0vmyw8.jpg

Ugyha9mzd4u.jpg

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...