Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Palacinky z kokosovej múky bez lepku

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Palacinky z kokosovej muky bez lepku.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 10
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 banán
  • 2 vajcia
  • 1 lyžica hnedého cukru
  • 200 ml sójového mlieka
  • 2 lyžice arašidového masla
  • 1/2 sódy
  • 100 g kokosovej múky
  • štipka soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V mise si vidličkou roztlačíme banán.. Pridáme k nemu hnedý cukor, arašidové maslo. pridáme vajcia a zamiešame.

2. Krok

potom prilejeme sójové mlieko, preosejeme kokosovú múku a všetko dôkladne premiešame. Potom vmiešame jedlú sódu . Cesto by malo mať konzistenciu hustej kyslej smotany.

3. Krok

Palacinky smažíme na zľahka vytretej rozpálenej panvici z oboch strán dozlatsta.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

285 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.