Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ovseno špaldový koláčik

Kuchyňa:
Náročnosť:
P_O
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 1 šálka špaldovej múky
  • 1/2 šálky ovsených vločiek
  • 2/3 šálky hnedého cukru
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 1/2 lyžičky prášku do pečiva
  • štipka soli
  • 175 g masla
  • pohár marmelády

Postup prípravy

1. Krok

Rúru si predhrejeme na 180°C.Múku si dáme do misky,pridáme zomleté ovsené vločky,cukor,škoricu,prášok do pečiva,soľ a premiešame.

2. Krok

Maslo izbovej teploty nakrájame na kocky a pridáme do zmesi a ručne miesime do mrvenice.

3. Krok

2/3 mrvenice dáme na plech vyložený papierom na pečenie a stláčame po celom dne.Nanesieme marmeládu a na vrch posypeme zbytok cesta.

4. Krok

Dáme do rúry a pečieme 25-35 minút dozlatista.Po vychladnutí pokrájame na štvorčeky a posypeme práškovým cukrom.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...