Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ovocné nanuky

Chod:
Náročnosť:
Nanuky_130.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 6:30 hod
reklama:

Suroviny

  • 350 g Skyru natur
  • 1 lyžica medu
  • ½ hrnčeka plnotučného mlieka
  • 1 hrnček obľúbeného ovocia (čučoriedky, maliny, jahody, kiwi, mango,…)
  • ½ hrnčeka granoly alebo müsli

Postup prípravy

1. Krok

V miske zmiešajte Skyr, plnotučné mlieko a lyžičku medu. Aby sa vám lepšie plnili formičky na nanuky, presuňte zmes do plniaceho vrecka a ustrihnite jeden roh, ktorým zmes dávkujete do formičiek. Nakrájajte ovocie na malé kúsky. Formičky z 2/3 naplňte zmesou Skyru a pokrájaným ovocím. Navrch nasypte svoje obľúbené müsli alebo granolu a jemne utľapkajte, aby sa sypká zmes prepojila so Skyrom. Nezabudnite umiestniť nanukovú paličku. Nechajte mraziť minimálne 6 hodín.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...