Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ovocné nanuky

Chod:
Náročnosť:
reklama:
Nanuky_130.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 6:30 hod
reklama:

Suroviny

  • 350 g Skyru natur
  • 1 lyžica medu
  • ½ hrnčeka plnotučného mlieka
  • 1 hrnček obľúbeného ovocia (čučoriedky, maliny, jahody, kiwi, mango,…)
  • ½ hrnčeka granoly alebo müsli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske zmiešajte Skyr, plnotučné mlieko a lyžičku medu. Aby sa vám lepšie plnili formičky na nanuky, presuňte zmes do plniaceho vrecka a ustrihnite jeden roh, ktorým zmes dávkujete do formičiek. Nakrájajte ovocie na malé kúsky. Formičky z 2/3 naplňte zmesou Skyru a pokrájaným ovocím. Navrch nasypte svoje obľúbené müsli alebo granolu a jemne utľapkajte, aby sa sypká zmes prepojila so Skyrom. Nezabudnite umiestniť nanukovú paličku. Nechajte mraziť minimálne 6 hodín.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

328 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.