Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ostrokyslá polievka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Ostrokysla polievka 600 × 400 px.png
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • hrsť sušených húb
  • 2 vajcia
  • 1 kocka zeleninového bujónu
  • 1 mladá cibuľka
  • 3 kopcovité lyžičky solamylu
  • 2 lyžice sójovej omáčky
  • 2 lyžice octu
  • feferónky alebo feferónová pasta
  • soľ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V litri vody rozvaríme bujón a pridáme sušené huby. Keď sú huby mäkké , do polievky sa pridá zmes 2 lyžíc vody, solamylu, sójovej omáčky a octu.. Necháme prevrieť .. Potom rozšľahané vajcia cez vidličku vlejeme do vriacej polievky.. Odstavíme a pridáme feferónovú pastu a pokrájanú jarnú cibuľku..

reklama:
Ostrokysla polievka 600 × 400 px grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

761 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.