Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Oreo tvarohový nepečený koláčik

Kuchyňa:
Náročnosť:
P1320444 5.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 60m
reklama:

Suroviny

  • Pre korpus:
  • 18 oreo sušienok
  • 40 g masla
  • Tvarohová zmes:
  • 250 g tvarohu
  • 200 g smotany na šľahanie
  • 220 g kondenzovaného mlieka (salka)
  • 4 oreo sušienky
  • 10 g želatíny

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si v mixéri zomelieme oreo sušienky .Primiešame rozpustné maslo a túto zmes natlačíme na dno tortovej formy.

2. Krok

Vymiešame si tvaroh so salkom do hladka, pridáme 4 oreo sušienky ktoré si taktiež zmixujeme na strúhanku..Vyšľaháme si šľahačku do pevna a zmiešame s tvarohovou zmesou a s drvenými sušienkami.

3. Krok

Pripravíme si želatínu podľa návodu na obale a tú primiešame k našej tvarohovej zmesi.

4. Krok

Zmes nalejeme na sušienkový základ a dáme do chladničky aspoň na 4 hodiny zatuhnúť.Potom dozdobíme.

Rozpis je na menšiu tortovú formu cca 16 priemer

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...