Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Orechový ježkovia

Kuchyňa:
Náročnosť:
Fotografia0180
  • Kusov: 25
  • Porcií: 25
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 1 lístkové cesto
  • 350g pomleté vlašské orechy
  • 100g práškový cukor
  • 1dl horúce mlieko
  • klinčeky na očká pre jezkov
  • 1ks vajíčko na potretie

Postup prípravy

1. Krok

Cesto vyvaľkáme s radielkom rozkrájame na štvorce , na každý dáme orechovú plnku urobenú rozmiešaním orechov,cukru a horúceho mlieka..

2. Krok

Potom stočíme do šúľka,na jednej strane urobíme ježkovi noštek a na druhej podhnene koniec do spodu,potom dáme na plech a potrieme vajíčkom a k nošteku dáme očká/klinčeky/

3. Krok

Nakoniec nožnicami ponadstrihujeme vrch telíčka a to budú jeho pichliače.Pečieme pri 200 st do zlata,dobrú chuť!

chutné…

Screenshot_69

 

Screenshot_70

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...