reklama:

Orechový ježkovia

Kuchyňa:
Náročnosť:
Fotografia0180
  • Kusov: 25
  • Porcií: 25
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 45m
reklama:
reklama:

chutné…

Suroviny

  • 1 lístkové cesto
  • 350g pomleté vlašské orechy
  • 100g práškový cukor
  • 1dl horúce mlieko
  • klinčeky na očká pre jezkov
  • 1ks vajíčko na potretie

Screenshot_69

 

Screenshot_70

Postup prípravy

1. Krok

Cesto vyvaľkáme s radielkom rozkrájame na štvorce , na každý dáme orechovú plnku urobenú rozmiešaním orechov,cukru a horúceho mlieka..

2. Krok

Potom stočíme do šúľka,na jednej strane urobíme ježkovi noštek a na druhej podhnene koniec do spodu,potom dáme na plech a potrieme vajíčkom a k nošteku dáme očká/klinčeky/

3. Krok

Nakoniec nožnicami ponadstrihujeme vrch telíčka a to budú jeho pichliače.Pečieme pri 200 st do zlata,dobrú chuť!

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?