Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Orechová torta so salkom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
P_O
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min

reklama:

Suroviny

  • 1 hrnček cukru kryštál
  • 3 vajcia
  • 250 g kyslej smotany
  • 1 hrnček nasekaných vlašských orechov
  • 1/2 hrnčeka hrozienok
  • 200 g masla izbovej teploty
  • 1,5 hrnčeka polohrubej múky
  • 1 čajová lyžička sódy bikarbóny
  • 1 konzerva salka na plnku
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia si vyšlaháme s cukrom do peny a pridáme ostatné suroviny a riadne vymiešame .

2. Krok

Rozdelíme na dve polovice a každú upečieme vo vyhriatej rúre na 180°C 20 minút..

3. Krok

Salko natrieme na jeden plát a prikryjeme druhým plátom..Ak chceme salkovú plnku tak si vymiešame salko s trochou zmäknutého masla a natrieme tak..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4803 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.