Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Opité rožky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Opité rožky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 20
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 40min

reklama:

Suroviny

  • 2 dcl oleja
  • 1,5 dcl bieleho vína
  • 450 g hladkej múky
  • štipka soli
  • 60 g sézamu
  • 1 prášok do pečiva
  • 4 lyžice džemu podľa chuti
  • 50 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

vanilkový cukor zmiešame v miske s múkou a s práškom do pečiva, pridáme sézam a olej spolu s vínom a so štipkou soli..Vymiesime cesto ktoré necháme niekoľko minút odpočívať..Cesto si rozdelíme na 4 časti a sformujeme do gulí, ktoré potom rozvaľkáme a pokrájame na trojuholníky..Tie plníme džemom a zvinieme do rožka..

2. Krok

Pečieme pri 180 °C - 190 °C a hotové ešte teplé obaľujeme v práškovom cukre..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.4 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

21767 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.