Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Omeleta v žemli

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
Omeleta v žemli
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • 2 sézamové žemle
  • 2 lyžice pochúťkovej kyslej smotany
  • 2 vajcia
  • 2 lyžice šľahačkovej smotany
  • soľ a korenie
  • 1 cibuľka
  • 50 g húb
  • 50 g salámy (šunka alebo suchá)
  • paradajkový pretlak 1 lyžička
  • olivový olej 2 lyžice

Postup prípravy

1. Krok

Cibuľu a huby nakrájame na malé kúsky. V dobre vyhriatej panvici s olejom orestujeme cibuľu dozlatista. Potom pridáme huby a dusíme spoločne 5 minút za občasného miešania. Pridajte paradajkový pretlak, dusíme ďalšie 2 minúty ..Potom odstavíme a necháme mierne vychladnúť..

2. Krok

Vezmeme žemle odrežeme vrchnáčik , a vnútro vydlabeme..Teraz si vnútro vytrieme pochúťkovou smotanou a naplníme hubovou plnkou.. V miske si rozšľaháme vajcia so soľou, pridáme šľahačkovú smotanu a vidličkou vyšľaháme..Zalejeme žemľu s plnkou a dáme do trúby a pečieme dozlatista..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...