Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Omáčky k mäsitým pokrmom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Omáčky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Všetky ingrediencie sa miešaju dohromady.

Keď  grilujete, alebo  máte  radi  nejakú omajdu  navyše..

Prvá omáčka :

MAJONÉZOVÁ

Suroviny

  • 2 lyžice majonézy
  • 2 lyžice jogurtu bieleho
  • 1 lyžica kyslej smotany
  • 2 strúčiky cesnaku
  • bylinky podľa vlastného výberu

KARI

Suroviny

  • 2 lyžice majonézy
  • 2 lyžice jogurtu bieleho
  • 1 lyžica kyslej smotany
  • 1/2 čajovej lyžičky kari korenia
  • 2 strúčky cesnaku
  • ocot alebo citrónova šťava

HORČICOVO MEDOVÁ

Suroviny

  • 2 lyžice majonézy
  • 2 lyžice kyslej smotany
  • 2 lyžice dijonskej horčice
  • 1 lyžica medu
  • 1 strúčik cesnaku
  • ocot alebo citrónova šťava
  • olivový olej

 

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.6 / 5)

10 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8095 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.