Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Okrúhly perník s ovocím

Kuchyňa:
Náročnosť:
Hlavne
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 45min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 200g hladká múka
  • 60g hnedý cukor
  • 1 vajce
  • 50ml oleja
  • 1/2 balíčka kypriaci prášok do perníka
  • 1PL kakao
  • 1 čajová lyžička mletá škorica
  • 3-4PL marhuľový džem alebo ríbezľový
  • 200 ml mlieka
  • ovocie (jablká, nektarinky)

Postup prípravy

1. Krok

Do misky dáme preosiatu múku, cukor, vajce, mletú škoricu, kypriaci prášok do perníka a olej.

2. Krok

Pridáme kakao a džem.

3. Krok

Vlejeme mlieko a dobre vymiešame metličkou alebo ručným šľahačom.

4. Krok

Cesto vylejeme do vymastenej (maslom) ohrúhlej formy, použila som s priemerom 24cm a poukladáme ovocie.

5. Krok

A dáme upiecť v rozohriatej rúre ( plynový šporák tak asi na tretí stupeň) pečieme tých 45-50 minút. Po upečení skontrolujem pomocou špajdle, či je koláč upečený a keď sa nič nenalepí je to ok.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...