Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Odpaľované pečivo na slano

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_8
  • Kusov: podľa velkostivoda
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 36min
reklama:

Suroviny

  • 2dl vody
  • 70g tuk
  • 110 hrubá múka
  • 1/2čl soľ
  • 3ks vajcia
  • Plnka:
  • 1ks syr pikant
  • 50g jemný tvaroh
  • 2pl majonéza
  • 1pl masla
  • sterilizované šampiňony

Postup prípravy

1. Krok

Vo vode rozpustíme tuk pridáme soľ a zavaríme hrubú múku a miešame ,od stien hrnca sa kaša odliepa...

2. Krok

do letného zašľaháme 3ks vajcia a dáme do cukrárenského vrecka a povytláčame na papier na pečenie tvary,aké chceme mať chuťovky ,venčeky srdiečka,tyčinky atd.

3. Krok

po upečení do zlata, si ich poprekrajujeme po dĺžke a naplníme plnkou,ktorú sme si urobili takto,zmiešame všetky ingrediencie, okrem hríbikov a naplníme odpaľované pečivo ,hríbiky použijeme na venčeky do stredu,dobrú chuť!

niekto sladké,niekto slané….

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...