Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nugátové rožky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Nugátové rožky
  • Kusov: 45
  • Porcií: 45
  • Čas Prípravy: 50min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 1:5 hod
reklama:

Suroviny

  • 100 g masla
  • 200 g nugátového (orieškového)krému Napríklad Nutella
  • 2 vajcia
  • štipka soli
  • 1 vanilkový cukor
  • 300 g hladkej múky
  • 1/2 lyžičky prášku do pečiva
  • 150 g horkej čokolády

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešame maslo a nugát pridáme štipkou soli, vanilkový cukor a práškovým cukrom.Primiešajte múku a prášok do pečiva a postupne vymieste cesto cesto.

2. Krok

Cesto potom zabalíme do plastovej fólie a dáme na hodinu do chladničky. Predhrejeme rúru na 180 stupňov.

3. Krok

Potom cesto rozdeľte na päť kusov a vyvaľkáme rukami do tvaru valčeka dlhého cca 50 cm. Rozdelíme valček na 8 rovnakých kúskov, ktoré sformujeme do tvaru rožkov.Pečieme 10-15 minút.

4. Krok

Po upečení keď rožky mierne vychladnú,ich konce namáčame do roztopenej čokolády..

Rožky nielen na vianoce..ochutíte ich nutellou..

 

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...