Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nové zemiaky na mede

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Nové zemiaky na mede
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 1 kg menších nových zemiakov
  • 50 g masla
  • 1 polievková lyžica medu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • zelená cibuľka
  • kôpor a petržlenová vňať
  • soľ podľa chuti
  • mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mladé zemiaky dôkladne umyjeme, a potom uvaríme v osolenej vode do mäkka..15 - 20 minút.

2. Krok

Potom ich ocedíme a v sitku usušíme..

3. Krok

Na panvičke rozpálime maslo,pridáme k nemu med a potom pridáme zemiaky a orestujeme..Zemiaky by mali chytiť zlatistú kôrku..

4. Krok

Pred podávaním posypeme nasekanou zelenou cibuľkou, petržlenovou vňaťou alebo kôprom.Pridajte aj jeden pretlačený strúčik cesnaku a soľ s korením podľa svojej chuti..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7767 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.