Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nové zemiaky s jogurtom a rukolou

Kuchyňa:
Náročnosť:
Nové zemiaky s jogurtom a rukolou
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Nové zemiaky s jogurtom a rukolou
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 600 g nových zemiakov
  • 1 vanička čerstvej rukoly
  • nastrúhaná citrónová kôra 1 lyžica
  • 1 lyžička semienok horčice
  • 1 biely jogurt
  • soľ podľa chuti
  • 1 strúčik cesnaku

Postup prípravy

1. Krok

Nové zemiaky si poriadne poumývame pod tečúcou vodou..Potom ich uvaríme do mäkka.uvarené scedíme a necháme vychladnúť..

2. Krok

pripravíme si dessing z jogurtu, pretlačeného cesnaku, soli, a horčičného semienka.Primiešame aj citrónovú kôru..Podľa chuti..

3. Krok

Uvarené a vychladnuté zemiaky poprekrajujeme na väčšie kusy premiešame s umytou a osušenou rukolou a polejeme dressingom..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...