Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nepečený Oreo zákusok

Kuchyňa:
Náročnosť:
Nepečený Oreo zákusok
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 300 g Oreo sušienok
  • 100 g masla
  • 2 balíky pudingu za studena (oléé)
  • 500 ml studeného mlieka
  • 100 ml smotany na šľahanie
  • 250 g mascarpone

Postup prípravy

1. Krok

Sušienky rozdrvíme ale nie príliš na jemno.1/3 z nich si odložíme.Zvyšok dáme do misky a prelejeme roztopeným maslom.Premiesime do homogénnej zmesi a dáme na pekáč cca 27 x 17 ..Utlačíme prstami.

2. Krok

Do inej misky si dáme instantné pudingy , pridáme studené mlieko a vymiešame.potom vmiešame mascarpone a vyšľahanú šľahačku.

3. Krok

Krém navrstvíme na sušienkovú zmes.Povrch posypeme zvyšnými sušienkami a dáme do chladničky cca na 2 hodiny.Potom nakrájame na porcie..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...