Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nepečený jahodovo-hruškový dezert

Kuchyňa:
Náročnosť:
Snímek 4499
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 4:0 h
  • Hotové Za: 20m
reklama:

Suroviny

  • 2 balíky dlhé piškóty
  • 7dl pohár zavárané hrušky
  • 3dl pohár jahody
  • potravinárska fólia ,forma na sr.chrbát
  • 1 sáčok poleva čokoládová.

Postup prípravy

1. Krok

Do formy natiehneme fóliu a celú vystelieme dlhými piškótami,kompóty spolu rozmixujeme,až bolo v hruškách veĺa sirupu,tak odlejeme túto jahodovo-hruškovú kašu navrstvíme na piškóty, a dáme znovu piškóty a znovu kaša naposled dáme piškóty a fóliou prekryjeme celý koláč a dáme do chladničky na 4-5 hodín

2. Krok

Potom vyklopíme a stiahneme fóliu a popíšeme čokoládou,po celom vrchu a môžeme pokrájať

návod ako sa zbaviť kompótov

Screenshot_72

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...