Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nepečený jahodovo-hruškový dezert

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 4499
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 4:0 hod
  • Hotové Za: 20min

návod ako sa zbaviť kompótov

Screenshot_72

reklama:

Suroviny

  • 2 balíky dlhé piškóty
  • 7dl pohár zavárané hrušky
  • 3dl pohár jahody
  • potravinárska fólia ,forma na sr.chrbát
  • 1 sáčok poleva čokoládová.
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do formy natiehneme fóliu a celú vystelieme dlhými piškótami,kompóty spolu rozmixujeme,až bolo v hruškách veĺa sirupu,tak odlejeme túto jahodovo-hruškovú kašu navrstvíme na piškóty, a dáme znovu piškóty a znovu kaša naposled dáme piškóty a fóliou prekryjeme celý koláč a dáme do chladničky na 4-5 hodín

2. Krok

Potom vyklopíme a stiahneme fóliu a popíšeme čokoládou,po celom vrchu a môžeme pokrájať

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8812 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.