Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nepečené jahodové guľky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Nepečené jahodové guličky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 20
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 200 g sušienok podľa chuti
  • 90 g masla
  • 150 g tvarohu
  • 150 g jahôd
  • 50 g strúhaného kokosu
  • 2 lyžice práškového cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Sušienky si dáme do mixéra a rozbijeme ich na strúhanku..Potom primiešame rozpustené maslo, tvaroh a práškový cukor.Vypracujeme cesto ktoré sa nám bude dobre formovať rukami.

2. Krok

z cesta si odštipujeme a rukami formujeme guličky ktoré potom dlaňami splošíme a vložím do stredu jahodu a uzavrieme.Dlaňami opäť zagúľame do guličky.

3. Krok

Guličky potom obaľujeme v strúhanom kokose a dáme ešte aspoň na 20 minút pred podávaním do chladničky zatuhnúť..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2383 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.