Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nepečená ovocná Šeherezáda

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Nepecena ovocna seherezada.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 1 balenie sušienok petit (môžete použiť aj 3 balenia marína keksov)
  • 1 L mlieka
  • 3 vanilkové pudingy
  • 5 lyžíc kryštálového cukru
  • 150 g masla
  • 100 g práškového cukru
  • 500 ml smotany na šľahanie
  • 600 g malín alebo ovocia podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si uvaríme puding.Z mlieka odoberieme 200 ml , ostatné dáme variť s cukrom.V mlieku ktoré sme odobrali rozmiešame pudingové prášky.Keď sa mlieko začne variť primiešame pudingovú zmes a uvaríme hustý krém.Potom ho prikryjeme fóliou a necháme vychladnúť.

2. Krok

Keď sa puding vychladí vymiešame si maslo s práškovým cukrom a po lyžiciach pridáme vychladnutý puding a vymiešame hladký krém.

3. Krok

Vyšľaháme si šľahačku a k pripravenému krému vmiešame pár lyžíc , ostatnú necháme .

4. Krok

Do formy uložíme prvú vrstvu sušienok 3x4 ks.Alebo podľa formy akú budete používať..Dá sa aj priamo na tácku.Sušienky nenamáčame do mlieka rozmočia sa od krému. Potrieme prvú vrstvu 1/3 krému na ktorý potom poukladáme maliny.Tie zatrieme tenkou vrstvou šľahačky.

5. Krok

Na šľahačku poukladáme opäť sušienky na ne zas krém 1/3 a maliny ktoré zatrieme šľahačkou.Zas príde posledná vrstva sušienok ktoré pretrieme poslednou časťou krému a šľahačky.

6. Krok

Do poslednej vrstvy šľahačky môžete premiešať dve maliny aby sa vám šľahačka trochu zafarbila na ružovo..Takto pripravený nepečený zákusok dáme na pár hodín (najlepšie cez noc) do chladničky zatuhnúť a zároveň zavlhnúť.))

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5148 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre grilovačka Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.
Rozumiem

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies