Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Neobvyklé kuracie rezne

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Fb 2.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 60min

Stále  len  gordon  blue ..Či  kuracia  klasika? treba  na  nedeľu  niečo  nové  vymyslieť..

 

 

 

reklama:

Suroviny

  • kuracie mäso 500g
  • syr - 50 g
  • trochu majonézy - 2 polievkové lyžice
  • soľ, čierne korenie,
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia nakrájame na veľmi malé kocky (nie s mlynčekom na mäso).(Bez kostí a kože)

2. Krok

Syr nastrúhame na hrubom strúhadle

3. Krok

Dajte trochu majonézy Pridajte soľ a korenie podľa chuti

4. Krok

Rozmiešajte všetko ručne,a formujte karbonátky, tie obalíme v trojobale.

5. Krok

Na panvici osmažíme dozlatista.

6. Krok

Podávame so šalátom alebo prílohou podľa vašej chuti.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

42 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

80987 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.