Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nebíčko v papuľke

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
DSCF9927
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 40m
reklama:

Suroviny

  • 2 šalky hladkéj múky
  • 1 šalka kryštalového cukru
  • 1 dcl oleja
  • 2 dcl mlieka
  • 1 prášok do pečiva
  • 2 PL granka
  • 3 vajcia
  • jahodový džém
  • 1 šlahacka
  • 1 vanilkový puding
  • 2 dcl mlieka
  • sterilizované jahody
  • čokoláda na varenie

Postup prípravy

1. Krok

Hladkú múku, cukor, vajcia, granko,,prášok do pečiva, olej ,mlieko vymiešam a dám do vymastenéj tortovej formy vysypanou strúhankou a dám piecť na 190 stupňov asi 30 minút.

2. Krok

Vychladnutú piškótu prerežem o potriem jahodovým džemom .Vyšľahám šľahačku s cukrom a pridám vychladnutý vanilkový puding všetko spolu zamiešam a natriem na plát torty poukladám jahody a dám vrchnú časť platu tu potriem džemom a polejem čokoládovou polevou .

3. Krok

ozdobte si podla vašej fantázie

jednoduchý a chutný dezert

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...