reklama:

Nátierka z Údenáča

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_3 3.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 10m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 200 g údenej makrely bez kože a kostí
  • 50 g masla
  • 1 pl horčice
  • 1 cibuľa
  • 1 natvrdo uvarené vajce
  • 1 čl citrónovej šťavy
  • 2 zelené cibuľky, reďkovky a citrón na zdobenie

Postup prípravy

1. Krok

*Do mixéra dáme nakrájané rybie mäso,maslo, horčicu, a nadrobno nakrájanú cibuľku,olúpané vajce a rozmixujeme.

2. Krok

Hladkú zmes preložíme do misky a ochutíme citrónovou šťavou.Natrieme plátky chleba alebo pečiva a dozdobíme cibuľkou re´dkovkou a plátkami citróna

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?