Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nátierka z Údenáča

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_3 3.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 200 g údenej makrely bez kože a kostí
  • 50 g masla
  • 1 pl horčice
  • 1 cibuľa
  • 1 natvrdo uvarené vajce
  • 1 čl citrónovej šťavy
  • 2 zelené cibuľky, reďkovky a citrón na zdobenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

*Do mixéra dáme nakrájané rybie mäso,maslo, horčicu, a nadrobno nakrájanú cibuľku,olúpané vajce a rozmixujeme.

2. Krok

Hladkú zmes preložíme do misky a ochutíme citrónovou šťavou.Natrieme plátky chleba alebo pečiva a dozdobíme cibuľkou re´dkovkou a plátkami citróna

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5002 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.