Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
1 malá červená cibuľka (môže byť aj žltá) cca 40 g
3 lyžičky rajčinového pretlaku
štipka mletej červenej papriky
trochu oleja alebo masla na osmaženie cibule
soľ a korenie podľa chuti
pažítka
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Očistite cibuľu a nakrájajte ju na veľmi jemno..Zahrejte na panvici olej alebo maslo a osmažte cibuľu do zlatista.
2. Krok
Makrelu oberte z kostí a buď ju rozmixujte alebo len utrite z vidličkou.Pridajte osmaženú cibuľku , paradajkový pretlak (môžete použiť aj kečup) mletú červenú papriku a soľ s korením podľa chuti..Všetko spolu premiešajte.
3. Krok
Pomazánka fantasticky chutí na čerstvom chlebe, dozdobená pažítkou...