Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nátierka z lososa

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Lososová
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 4min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 300 g lososa (mrazeného bez kože a kostí)
  • soľ
  • 50 ml bieleho vína
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 30 g sušených paradajok
  • petržlenová vňať
  • 200 g pomazánkového masla
  • 150 g kyslej smotany

Postup prípravy

1. Krok

Lososa nakrájame na menšie kúsky spolu s 50 ml vína trochou soli a 3 lyžíc olivového oleja privedieme k varu.Varíme 3 - 4 minúty .Po uvarení odstavíme a necháme vychladnúť.

2. Krok

sušené paradajky nakrájame na drobné kúsky a takisto nadrobno nasekáme petržlenovú vňať.pridáme k pomazánkovému maslu .Primiešame aj kyslú pochúťkovú smotanu,a tiež lososa aj so šťavou..Dosolíme, dokoreníme a ručným mixérom prešľaháme.Podávame s chlebom aleebo s pečivom.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...