Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nátierka Hokkaidó

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Hokaido nátierka7
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 30min

tekvica hokkaidó má v kuchyni veľmi široké využitie

reklama:

Suroviny

  • tekvica hokkaidó
  • olej slnečnicový
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • bylinky čerstvé
  • kyslá smotana
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

tekvicu Hokkaido umyjeme, dužinu vyberieme a nakrájame na kocky aj so šupou, Hokaido sa nešúpe... uložíme na plech a polejeme slnečnicovým olejom a dáme piecť do horúcej rúry 15 minút.

2. Krok

upečené hokkaido spolu s cesnakom a trochou slnečnicového oleja roztlačíme vidličkou

3. Krok

pridáme petrželku, soľ a mleté čierne korenie a za lyžicu kyslej smotany aby bola nátierka krémovitejšia...

4. Krok

podávame natreté na hrianky...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.2 / 5)

12 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

55238 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.