reklama:

Nátierka Hokkaidó

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Hokaido nátierka7
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 30m
reklama:
reklama:

tekvica hokkaidó má v kuchyni veľmi široké využitie

Suroviny

  • tekvica hokkaidó
  • olej slnečnicový
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • bylinky čerstvé
  • kyslá smotana

Postup prípravy

1. Krok

tekvicu Hokkaido umyjeme, dužinu vyberieme a nakrájame na kocky aj so šupou, Hokaido sa nešúpe... uložíme na plech a polejeme slnečnicovým olejom a dáme piecť do horúcej rúry 15 minút.

2. Krok

upečené hokkaido spolu s cesnakom a trochou slnečnicového oleja roztlačíme vidličkou

3. Krok

pridáme petrželku, soľ a mleté čierne korenie a za lyžicu kyslej smotany aby bola nátierka krémovitejšia...

4. Krok

podávame natreté na hrianky...

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?