Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nakladaný syr (mozarella a plesňový syr)

Nakladany syr 2.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 15min

Suroviny

  • Suroviny na mozzarellu: 300 g baby mozzarelly 2 strúčiky cesnaku 1 čili paprička lístky čerstvej bazalky repkový olej s chilli, bazalkou a sušenými paradajkami
  • Suroviny na plesňový syr: 250 g plesňového syra 2 vetvičky rozmarínu 1 strúčik cesnaku ½ čili papričky repkový olej s cesnakom, bazalkou a sušenými paradajkami

Postup prípravy

1. Krok

Mozzarellu osušte a pripravte si čistý pohár. Nakrájate si čili a cesnak na plátky a postupne naplňte pohár mozzarellou, plátkami čili a cesnakom. Nakoniec zalejte olejom.

2. Krok

Syr nakrájate na kúsky. Čili a cesnak nakrájajte na plátky a pohár naplňte striedavo syrom, cesnakom a čili papričkou. Nakoniec zalejte olejom.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1755 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.