Druhy Receptu:
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nakladaný medvedí cesnak (lyžičkový recept)

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Medveddi.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
kulinarenok.ru
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 500 g medvedieho cesnaku ( očistených stoniek bez listov)
  • 1 polievková lyžica soli
  • 1,5 lyžice cukru
  • 3 lyžice octu
  • kôpor a koriander pár stoniek
  • 2 bobkové listy
  • 5 zrniek nového korenia
  • 5 zrniek celého čierneho korenia
  • 0,5 litra vody
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Očistený cesnak opláchneme a necháme odtiecť na sitku.Nakrájame na menšie kúsky..cca 4 cm.Stonky dáme do pohárov..

2. Krok

pripravíme si nálev v hrnci všetko rozvaríme okrem octu.. a povaríme 5 minút..

3. Krok

Do pohára najskôr dáme 3 lyžice octu a potom zalejeme nálevom..Otočíme hore dnom a takto necháme vychladnúť..

4. Krok

Poháre je dobré uchovávať na chladnom mieste , najlepšie v chladničke.

5. Krok

Tú pravú chuť získa tak mesiac po nakladaní..Podávame ho ku grilovaným pochúťkam , alebo do šalátov, omáčok..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

662 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.