Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nakladaný hermelín

Náročnosť:
Herm prvy pohar
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 0m
reklama:

Suroviny

  • hermelín malý 5 ks
  • paradajky sušené
  • olivy čierne
  • cesnak
  • olej olivový
  • bylinky čerstvé (bazalka, tymián, oregano, rozmarín)

Postup prípravy

1. Krok

Nachystala som si cesnak, tymián, oregano, rozmarín a bazalku.

2. Krok

Rozkrojila som si syry, na jednu polovicu dala sušenú paradajku, olivu a bylinky.

3. Krok

Syry som preložila - "zlepila" a naložila do pohára.

4. Krok

Striedala som bylinky, paradajky, olivy a plnený syr.

5. Krok

Nakoniec som zaliala olivovým olejom. Nechala som v chladničke asi týždeň necelé dva a potom sme to zjedli aj s čerstvo upečenou domácou bagetou.

6. Krok

Dobrú chuť :-)

Tieto hermelíny som pripravila pre moje kolegyne ako malé pohostenie. A z čoho mám veľkú radosť je, že som si kúpila dva sklenené poháre, do ktorých sa zmestí presne 5 malých hermelínov a sú na nakladané syry ako stvorené 🙂

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...