Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najrýchlejší koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Najrychlejsi kolac.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
receptizasve.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 3 lyžice práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 100 g rozpustenej čokolády
  • 100 ml oleja
  • 100 g polohrubej múky
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • strúhaná citrónová kôra
  • 5 lyžíc džemu
  • Na natretie:
  • 4 lyžice džemu
  • 100 g čokolády
  • 2 lyžice oleja
  • 2 lyžice mlieka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia vyšľaháme s cukrom a vanilkou. Pridáme džem, čokoládu, múku, olej, prášok do pečiva a citrónovú kôru. Spojíme a nalejeme na plech 20 x 25. Pečieme pri 200 °C asi 20 minút.

2. Krok

Nechajte trochu vychladnúť, asi 10 minút . Potom natrite džemom, polejte čokoládou, ktorú ste si rozpustili s olejom a mliekom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2332 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.